Poiana-Lacului.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Poiana Lacului - Arges!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Poiana Lacului - Arges!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Poiana Lacului - Arges!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Poiana Lacului - Arges.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Poiana Lacului, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Poiana Lacului judetul Arges, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Poiana Lacului? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Poiana Lacului!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Poiana Lacului - Arges? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Poiana Lacului.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Poiana Lacului! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Poiana Lacului - Arges si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Poiana Lacului - Arges, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Poiana LaculuiPagina in care spui si gasesti totul despre Poiana Lacului

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Agentie de pariuri

In comuna Poiana Lacului s-a deschis o agentie de pariuri,in centrul comunei, vis-a-vis de... citeste mai mult

Drumurile noastre toate...

Drumurile nationale si judetene din Poiana Lacului arata ca dupa un razboi ( cele comunale sunt... citeste mai mult

2012 - un an cu transformari in bine sau...mai putin bine

A inceput un nou an , noi sperante renasc in inimile romanilor , sperante de viata mai buna , mai... citeste mai mult

toate stirile
Poiana LaculuiIntra acum!

Poze din Poiana Lacului

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Drumurile noastre toate...

Drumurile nationale si judetene din comuna arata ca dupa razboi. CNADR SI cjarges ce pazesc ? Stiu doar sa incaseze bani pe RCA , roviniete , impozit pe masini si alte taxe , dar sa repare drumuri...O data la 4 ani , cand sunt alegeri , se mai peticesc gropile , dar in 3 luni sunt la loc.Ultima solutie , inc-o revolutie !

 

xkVoCjBZWM

sf3 a represse3o cornta os chouans e outros revoltosos e pseudo revoltososmatou mais de 20 mil ate9 ao Inverno de 93/94 o exe9rcito que chegou a ter mais de 40 ou 50.000 homens foi criado para limpar a regie3o o Exe9rcito revolucione1rio quando ocupou Saumur fuzilou e enforcou mais de mil e os chouans tambe9m fizeram os seus massacres ale9m disso devido e0s requisie7f5es para alimentar Paris os camponeses de outras regif5es tambe9m tiveram revoltas de menor grau o exe9rcito da vendeia ultrapassado em Le Mans e Savenay pelo exe9rcito republicano tambe9m sofreu muitas baixasresumindo o terror e o cornta-terror devem ter feito muito mais do que 100 mil defuntos em 93/94

 

JacfEaAtiV

X1Ru8O eaghzwrnxkdk